Zadovoljni Klijenti

Tamara Jevtic

Google

Odlični kvalitet slika i divna saradnja je ono što upravo krasi Foto Urošević i što je mene ( a verujem da će i svakog potencijalnog kupca) navelo na saradnju sa njima! Jedno veliko DA što se tiče odobravanja poslovanja sa njima i još veće DA da ću se ja vratiti i naručiti izradu još slika.

Miodrag Stefanović

Google
star star star star star

Stari foto studio sa novim vlasnicima u novom ruhu. Supruga i ja juče smo se fotografisali za "zlatni indeks", baš kao pre pola veka. I sve je bilo izvrsno. Usluga, cena i naravno, fotografije.

Želmira Martinović

Sve pohvale, fotografije savrsene, brza izrada i dostava 🥰 6.godina kako narucujem fotografije od Foto studio Urosevic, prezadovoljna sam i nastavljamo saradnju 😊🥰

Šević Dragana

star star star star star

Sve pohvale 😊😊😊 Sve kao po dogovoru, slike su fenomenalne 👍

Gospođa Živković

Svaka cast na susretljivošću, profesionalnošću i darežljivošću! Prezadovoljni smo slikama, kao i albumima, i izborom ostalih poklona koji su bili uvezeni crvenom mašnicom! Hvala puno na svemu i javljamo se uskoro sa materijalom sa nekog novog putovanja! Veliki pozdrav !

Zora Cergic

Sve pohvale za izradu,za brzinu,za pomoć pri slanju...ma genijalni ste,hvala❤

Lara Drobnjak

Google
star star star star star

Divni, preljubazni ljudi. Vole svoj posao i uživaju u onome što stvaraju.✨ Raznim akcijama i poklonima biranim sa puno pažnje obraduju svoje korisnike. 🎀🎉 Izlaze u suset za sve i radi su da pomognu šta god je u njihovoj moći. Da napomenem i da izrađuju najlepše fotografije, na kvalitetnom papiru kako bi mogle trajati što duže. 📸 Za ljubitelje fotografija ovo je jedno malo carstvo gde nastaje magija ✨🙈🤩💞