Izrada Photobook-ova

Zamisli da postoji zanimljiva knjiga puna uspomena kojom možeš oduševiti sebe ili oboriti sa nogu svoje najmilije.

Ako pokloniš dragoj osobi Originalni Photobook, onda ti garantujem da ćeš postati za tu osobu zauvek No. 1

Rođendan se bliži a ti nemaš ideju šta bi poklonila voljenoj osobi?

Godišnjica braka je sledeće nedelje a ti opet nemaš pojma šta da osmisliš za poklon a da ne košta više od odlaska u Welnes centar (jer je onda bolje uplatiti Welnnes, ali za to nemate vremena)?

Koleginica odlazi u penziju sa kojom si toliko dugo radila a ne pada ti na pamet baš ništa što bi mogla da osmisliš za poklon?

Tata ide u penziju a ti gledaš kako brat traži neki katastrofa štap za pecanje i ne možeš da veruješ da će to da mu kupi ali ne reaguješ jer ti tek nemaš ideju šta bi mogao biti kul poklon?

Ako nisi sigurna šta bi mogla da pokloniš a da to bude nešto baš originalno ali i nešto što možeš da priuštiš onda je to naš Originalni Photobook!

...jednostavno sa našim Photobook-om nema šanse da ćeš pogrešiti.

Po čemu je Photobook tako poseban poklon i zašto smo svi mi iz Blic Uroševića tako ponosni na taj proizvod?

Poseban je zbog toga što se kroz tu knjigu sačinjenu od vaših najdražih uspomena čuva zauvek vreme koje ste proveli sa tom osobom.

Poseban je i zbog toga što ovakvim poklonom pokazuješ da ti je neverovatno mnogo stalo do tog nekog i da baš želiš da ga oboriš sa nogu a veruj mi da hoćeš, znamo to, jer nam se već stotine korisnika javilo da nam se zahvali jer su uspeli u nameri da oduševe voljenu osobu i sada su omiljeni članovi porodice :)

asd
asd
asd
asd

Ukoliko je za mamu, znaj da će plakati narednih nekoliko dana kada god pogleda photobook :)

Ukoliko poklanjaš mužu ili momku, uveravamo te da će se ponovo zaljubiti u tebe kao prvog dana kada te je video, podsetiće se koliko pažljivu i divnu osobu ima pored sebe.

Ako poklanjaš prijateljici Photobook, obećavamo ti da ćeš ovim poklonom još više učvrstiti prijateljstvo, jer kada ta osoba vidi koji trud si ti uložila u kreiranje Photobook-a neće prestati da ti se zahvaljuje mesecima, možda čak i godinama!

Evo šta kažu neki od prezadovoljnih korisnika...

Svetlana Miladinović

Izradila sam Originalni Photobook svom mužu za 20 godina braka i uspela sam nešto što nisam ni sa jednim gestom ili poklonom ranije, a to je da ga rasplačem od sreće. Hvala celom timu Blic Urošević na saradnji, uspeli smo zajedno u nameri!

Nikola Stojaković

Dugo sam razmišljao šta bih mogao mami da poklonim za 60. rođendan i onda sam video kod vas na sajtu kako izgleda ovaj originalni photobook i pomislio da to može biti pun pogodak, I bio je pun pogodak, mama se baš oduševila! Hvala celom timu, book je fantastičan!

Ana Crnojević

Uradila sam photobook dečku za rođendan kod vas i nisam se pokajala, sada me dečko voli još više! :) Hvala Blic Urošević ekipi na predlogu za poklon!

Ana Zečević

Koleginica nam je posle 40. godina rada otišla u penziiju I poklonili smo joj Photobook sa zajedničkim uspomenama svih nas, njenih koleginica. Oduševljena je! Veliko hvala!

Art Basket košarkaški klub

Došao sam u radnju u nameri da naručim katalog ili neki album sa fotografijama, nešto što bi smo imali kada nam dođu nova deca u klub ili bivši igrači a uradio sam photobook na preporuku zaposlenih, Ivana mislim da se zove. Hvala puno, u klubu su oduševljeni svi!

Zdravka Rodić

Kreirala sam tati za rođendan photobook i mogu da kažem da sam ga oborila sa nogu od oduševljenja i to sve zahvaljući vama i ovom kul softveru za brzo kreiranje book-a.

Da li I vi želite da sačuvate vaše uspomene i kreirate svoj Photobook?

Zašto je dobio naziv Originalni Photobook?

Naši Photobook-ovi se prave na specijalnom foto papiru velike gramaže na Fuji Frontier 570 mašinama koje su zvanično najbolje digitalne fotografske mašine na svetu. Korice pravimo na Epson ploterima 9500 koji su najbrži i najprecizniji štampači, koristimo Epsonove originalne boje.

Preko svake korice ide zaštitna folija koja štiti koricu i zato slobodno možemo da kažemo da naši Photobook-ovi traju čak 100 godina!

Ugrađujemo PVC od čak 0.5mm između listova kako bi bila sigurni da se Photobook nikada neće saviti ili polomiti korica.

Zbog svega što smo naveli možemo da ti obećamo da je naš Originalni Photobok proizvod koji će trajati i duševljavati mnogo generacija.

Sigurno se pitaš kakav je osećaj kada uzmeš originalni Photobook u ruke i kreneš da listaš uspomene?

U ovom videu možeš pogledati kako izgleda kada muškarac iznenadi svoju lepšu polovinu i pokloni joj Originalni Photobook za 10. godina braka!

...i to nije sve!

Ako poručiš Originalni Photobook dobijaš BESPLATNO paket od 20 polaroid fotografija!

Ovde možeš pogledati kako izgledaju polaroid fotografije urađene na Fuji Crystal foto papiru, najboljem papiru na svetu koji uvozimo direktno iz kompanije Fujifilm.

Kako da poručim online i šta je uopšte softver za Photobook-ove?

Poručivanje je veoma lako i traje svega par minuta preko našeg novog softvera za book-ove.

Softver smo napravili u najmodernijoj tehnologiji kakva se koristi u Americi.

Proces kreiranja Originalnog Photobook-a ti pruža osećaj pored zabave i da si vrhunski dizajner!

Možeš da kreiraš ceo Photobook sama za svega nekoliko minuta i to baš onako kako ti želiš, do najsitnijih detalja, umesto dizajnera koji su do skoro radili postupnim koracima ceo posao a ti si čekala danima da vidiš kako će izgledati book..

... pa se čujete pa ispadne neka sitnica da ne valja, pa zatim ti onda čekaš još par dana da oni to izmene i tako u krug.

Sada kreiraš sve kako ti želiš u samo tri koraka!
1

Izbaberi Photobook

Izaberi vrstu Originalnog Photobook-a.

2

Izaberi Broj Stranica

Izaberi koliko želiš stranica i fotki da ima book.

3

Upload-uj Fotografije

Ubaci fotke i potvrdi porudžbinu.

Sve što trebaš da uradiš je da klikneš na dugme.....
zatim se registruješ i započneš proces.

Koliko košta izrada Originalnog Photobook-a?

Trudimo se da našim korisncima ponudimo uvek najbolje cene I kvalitet, tako da ni ovog puta nismo odstupili od najkvalitetnijih Fujifilm papira za izradu korica i listova.

Book-ovi sa premium sistemom proizvodnje koji mi imamo će vam trajati toliko dugo da će i deca vaše dece moći da listaju uspomene i book će izgledati i dalje kao da je tek izašao iz proizvodnje a poenta uspomena i jeste da ih što više generacija vidi i bude svesno, zar ne?

Zanimljiva je činjenica da su Photobook-ovi koje mi pravimo po kvalitetu čak i bolji od book-ova iz foto radnji u Nemačkoj I Austriji, pa čak i od nekih online radnji u Americi, a cene imamo za čak 50% niže nego u tim zemljama.

Upravo zbog toga što želimo da vam obezbedimo da na jedan zanimljiv i inovativan način poručite svoj Originalan photobook.

Cena book-ova se kreće već od 1990 din pa do 10.000 din. ali predlažem da ipak klikneš na link i pogledaš sve zanimljive Photobook-ove koje imamo u ponudi.