Poruči foto platno

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo fotografije na canvas platnu. Obradujte sebe ili sebi drage osobe ovakvim originalnim poklonom.

Budite kreativni, preuredite dom uz pomoć svojih fotografija!

Fotografija je odštampana na pravom slikarskom platnu i zategnuta preko drvenog rama. Spremna za kačenje na zid! Odaberite jednu od veličina koja Vam najviše odgovara. Mogućnost izbora okvira koji se dodatno naplaćuju.

VAŽNO: 3 cm od ivice fotografije neće biti vidljivo jer se taj deo zateže preko drvenog rama!

Odmah spremno za kačenje na zid

  • Brilijantne boje bez refleksije
  • Izrađeno na premium platnu
  • Platno dolazi zategnuto preko drvenog rama

Informacije o proizvodu

Materijal:

Visokokvalitetno platno na koje je pažljivo odštampana Vaša fotografija. Drveni ram preko kog je platno zategnuto. U ponudi su i ramovi za platno koji se dodatno naplaćuju.

Možete da poručite preko programa i izaberete opciju da li ćete lično preuzeti platno kod nas u studiju ili želite da Vam pošaljemo na kućnu adresu.

Foto Platno Štampa
Štampa na platnu
Foto Blic Urošević štampa na platnu
Blind ram platno

Proces poručivanja foto platna putem interneta

Pošaljite fotografije

Pošaljite nam vaše fotografije mailom

Vaša adresa

Unesite adresu za dostavu

Izrada fotografija

Mi ćemo izraditi vaše foto platno

Fotografije stižu na adresu

Na kraju ćemo ga poslati na vašu adresu ili ih možete lično preuzeti

Pošaljite nam vaše fotografije putem WeTransfer-a

Vaše fotografije nam možete poslati i putem popularnog servisa za slanje podataka - WeTransfer-a. Ukoliko koristite mobilne uređaje najbolje je da preuzmete WeTransfer android aplikaciju klikom na crveno dugme ispod, a ako koristite računar kliknite na dugme “WeTransfer Slanje” potom dodajte vaše fotografije klikom na dugme “Add files”. U polje Friend’s email unesite naš email [email protected] a u polje Your email unesite vaš email. U polje Message unesite Vaše kontakt podatke, telefon, format fotografija koji želite. Zatim kliknite na dugme “Transfer” i time završavate slanje fotografija. Nakon prijema vaših fotografija kontaktiraćemo vas u vezi detalja isporuke.

WeTransfer SLANJE ANDROID APLIKACIJA
Back to top